Nieuws

De echte omwonende laten van zich horen

Al vaker hoorden we op onze Facebookpagina klachten over omwonenden van MAA. Niet over de luchthaven, maar over de klagende omwonenden. Meerdere malen werd verzocht niet namens de omwonenden te spreken. Zonder resultaat. Daarom zijn een aantal omwonenden een petitie gestart om de 'Omwonenden MAA' (of zoals wij ze noemen actiegroep Geverik) te bewegen een andere naam te kiezen. De stand op 17 januari: 100 leden 'Omwonenden MAA' tegen 475 handtekeningen voor de naamswijziging. Wordt vervolgd!

Doneer of steun We love MAA

We Love MAA bestaat enkel en alleen uit vrijwilligers. We zijn volledig onafhankelijk van de luchthaven en zijn dus voor onze activiteiten afhankelijk van sponsoren, helpende handjes en giften. Ben jij ook overtuigd van het belang van Maastricht Aachen Airport voor onze provincie en wil je ons helpen dit uit te dragen? Dat kan op 2 manieren: door je tijd te investeren of door ons te sponsoren/steunen met een financiële bijdrage. Wil jij achter de schermen meewerken? Stuur ons dan een mail. En wil je ons financieel steunen? Dat kan door hier te doneren. Elke bijdrage, groot of klein wordt gewaardeerd en goed besteed. 

9 maart bijeenkomst WeLoveMAA

Dat we online veel te vertellen hebben wisten de meesten wel. Maar 'in real life' hebben we vele van jullie nog niet ontmoet. Daarom organiseren we 9 maart van 13.00 tot 14.30 een bijeenkomst. Het programma bestaat onder andere uit een presentatie over een paar hete hangijzers en een rondleiding over het vliegveld. Aanmelden is verplicht, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  

Meerderheid voor MAA

Meervandaag heeft eind januari een enquête gehouden in Meerssen, Ulestraten, Bunde en Geulle. Hieruit bleek wat wij al wisten: de meerderheid met 66% is vóór MAA , 15% is tegen en 19% is neutraal.

1e bijeenkomst succes

9 maart vond de allereerste informatiebijeenkomst plaats van We love MAA. een vijftigtal aanwezigen woonden de presentatie van Martijn Evers bij waarin diverse onderwerpen de revue passeerden.