BuurMAAn

Het is er op of eronder. Nog nooit was er zoveel discussie rondom Maastricht Aachen Airport. De tegenstanders willen de politiek laten geloven dat wonen in de omgeving van MAA een hel is. Wij weten dat dat niet zo is. Door de berichten die we van jullie ontvangen, de reacties die we onder nieuwsberichten van L1 en Dagblad De Limburger lezen en de mensen die we spreken. 

En die informatie MOET naar Provinciale Staten. Want zij gaan in mei beslissen over het advies van Pieter van Geel over de toekomst van MAA. En in oktober over de baanrenovatie. Stellen zij geen budget beschikbaar voor de baanrenovatie, dan is het waarschijnlijk einde oefening voor MAA. En we weten het: voorstanders of mensen die neutraal zijn, die hoor je niet. Maar daar moet NU verandering in komen.  Want het is nu of nooit! Dus spreek nu, of zwijg voorgoed.

Hoe? Vul onderstaand formulier in. Het cijfer dat jij geeft aan jouw woonplezier, geven wij weer in een plattegrond. Het kan even duren voordat je gegeven verwerkt zijn!

En jouw toelichting op dit cijfer, bieden we op ludieke wijze aan, aan Provinciale Staten. Dus doe mee! En nodig vrienden én bekenden uit om mee te doen!

Ken je mensen die mee willen doen, maar niet digitaal mee kunnen doen? Je kunt ook per post je cijfer én toelichting insturen naar:

We Love MAA

Vliegveldweg 118

6199 AD Maastricht Airport