Doe mee!

Limburg is trots op Maastricht Aachen Airport. Een van de vijf luchthavens van nationale betekenis ligt in onze provincie! Zo’n eigen luchthaven trekt bedrijvigheid aan, maakt het mogelijk lekker dichtbij op vakantie te gaan en levert interessante banen op. Droomde jij er vroeger niet van piloot te worden of cabinecrew? Want er zit iets opwindends aan luchtvaart.

 

Dat vinden wij niet alleen. Dat vindt Limburg!

Het overgrote deel van de Limburgers is blij met ‘Vliegveld Beek’. Blij met de banen, blij met de bestemmingen én blij met bedrijvigheid. Omwonenden die niet meer opkijken als er een toestel overkomt. Of juist alles uit handen laten vallen om het toestel na te kijken. Zij plaatsen de overlast van de luchthaven in perspectief. En zien niet alleen de lasten, maar ook de lusten. Omdat je deze mensen niet hoort, wilt niet zeggen dat ze er niet zijn! Ze zijn er. En ze zijn met veel.

We Love MAA laat de stem horen van deze Limburgers. Limburgers die vinden dat MAA thuis hoort in onze provincie.

 

We Love MAA gaat hiervoor in gesprek met de Provincie, de luchthaven, pers én omwonenden. Waarbij we streven naar een eerlijk gesprek. Op basis van feiten en waarheden. En we kunnen jou hierbij gebruiken.

Niet om eindeloze discussies te voeren met felle tegenstanders. Maar om het plezier van de luchthaven weer de boventoon te laten voeren.

 

Interesse? Mail ons: contact@welovemaa.nl