We love MAA. De naam zegt het eigenlijk al: we love Maastricht Aachen Airport. Nou ja, love… Ja, sommige van ons wel. Maar we zijn er ook van overtuigd dat deze luchthaven een plus is voor onze provincie. Een grote plus. Qua economie, bereikbaarheid en beleving. En ja natuurlijk hoort bij een luchthaven overlast. We vragen niemand om voor of tegen te zijn. Maar we vragen iedereen om te oordelen op basis van feiten en kennis. En niet op basis van geruchten, aannames of onjuiste informatie. Laten we in gesprek blijven met elkaar. Op basis van feiten. En die vind je op deze website. 

 

De drijvende kracht achter We love MAA bestaat mensen met een liefde voor en achtergrond in de luchtvaart. En door deze liefde voor de luchtvaart, kunnen wij slecht tegen de fabels die regelmatig overal te lezen en horen zijn. Soms per ongeluk, maar soms ook met opzet. Om de publieke opinie te beïnvloeden. En hier trekken wij tegen ten strijden. Door het beantwoorden van vragen en het verifiëren of ontkrachten van alles wat je over Maastricht Aachen Airport in de media leest. Zodat iedereen zijn eigen mening kan vormen. Op basis van feiten en niet op basis van stemmingmakerij.

 

Maar ook de mensen die ons volgen en steunen door hun stem voor Maastricht Aachen Airport uit te spreken zijn We love MAA. Want dankzij de steun van al deze mensen zijn nu ook de liefhebbers van de luchthaven zichtbaar en hoorbaar.